Térkép   

Emelet

Méret

Ár

Elérhetőség

M épület

Lakások

A keresési feltételek alapján nem találtunk eredményt

Szűrő
Név Szint Méret Terasz Kert Szobák CSOK Ár Státusz
<% item.name %> <% item.floor %> <% item.size %> m2 <% item.terrace_size %> m2 <% item.garden_size %> m2 <% item.number_of_rooms %> <% item.csok == 1 ? 'Igen' : 'Nem' %> <% item.price_visibility == 1 ? item.price : '' %> <% item.status_name.text %> Részletek Részletek

Érdekli a lakópark összes szabad lakása?

PROJEKT INFORMÁCIÓK

Műszaki leírás

Az „M” épület földszintjén 2 üzlet/iroda épül még az 3 emeleten összesen 23 prémiumlakás épül 32 m2 és 86 m2 közötti méretekben.

A lakások több mint 70%-a terasszal rendelkezik.

Az épületben 1 db liftes lépcsőház biztosítja, hogy a lakók a mélygarázsból a 3. emeletig könnyedén közlekedjenek. A lépcsőháznak bejárata a Koller utca felöl nyílik.

Az „M” épület függőleges tartószerkezete vasbeton pillérváz között kerámia kitöltő falazat. Lakások közötti teherhordó falazat egy speciális hanggátló téglából készül, biztosítva a tökéletes intimitást. Lakásokon belüli a válaszfalak kerámia téglából készülnek.

A külső falak 10 cm, egyes árkádok felett 18 cm hőszigetelést kap a szerkezet, míg a lakások padlójában két réteg összesen 5 cm lépéshangszigetelés készül a tökéletes komfort érdekében.

A külső erkélyek, folyosók hőszigetelése XXI. századi módod készülnek, hogy a födém áthűlés lehetőségét kizárjuk.

A külső nyílászárók fehér, műanyag kivitelben, 3 rétegű üvegezéssel, argongáz töltéssel, melegperemes távtartóval védik a lakások hőérzetét.

Minden lakásban padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtés készül, lakásonként automatavezérléssel.

Lakásokban a burkolatok, belső ajtók, szaniterek tetszés szerint választhatók.

Környezetbarát megoldások

A lakások komfortérzetét az talajhó-levegő hőszivattyúval ellátott padlófűtés és mennyezethűtés fokozza. A hőszivattyúk a XXI. század energiatudatos fűtőberendezései. A lakások hűtése és fűtése akár mobil alkalmazáson keresztül is távvezérelhető lesz.

Az „M” épület is mentes lesz a hagyományos gázellátástól, és csakis a hőszivattyús rendszer fogja az épületek hűtését, fűtését és melegvizét előállítani.

NULLA emisszió, nulla káros anyag kibocsájtás!

A teremgarázsban helyenként elektromos gépkocsi töltési lehetőség kerül kialakítására, napelem támogatásával.

A területhez tartozó zöldfelületeket a föld alatt elhelyezett, csapadéktározóból táplált locsoló rendszerrel öntözünk.

Alacsony fenntartási költség

Az épületek tetejére tervezett ~50 kWatt-os napelempark megtermeli majd a ház éves áram szükségletét a teljes hűtési- és fűtési rendszerhez.

Így tervek szerint a lakásoknak a hűtési és fűtési költsége (számlája) közel NULLA lesz egész éven át.

Ez a tervezési koncepció akár 200.000 - 600.000.- Ft megtakarítást is jelenthet a lakók számra lakás mérettől függően éves szinten.

A hőszigetelésnek, az alkalmazott építőanyag választéknak, a hőszivattyús hűtés és fűtésnek, a korszerű nyílászáróknak köszönhetően az épület energetikai besorolása: AA+