L.4.1. Lakás

L.4.1. | 54.89 m2 Szabad

Agora Lakópark
L épület - Átadva
  • Épület L épület
  • Szint 4. emelet
  • Méret 54.89 m2
  • szoba 2

Alaprajz

[1] ELŐTÉR: 2,64 m2
[2] FÜRDŐ-WC: 5,27 m2
[3] KONYHA-ÉTKEZŐ: 11,28 m2
[4] NAPPALI: 11,29 m2
[5] HÁLÓSZOBA: 8,02 m2

Elhelyezkedés

Az épületről

Pécs, Koller utca 7/A (Térkép )

Az Agora lakópark L épülete a Koller utca közepén helyezkedik el, a most épülő M és a Janus irodaház között. Napos délies tájolású lakások, egyben udvarra is nyílnak. Az épület energetikai besorolása szintén AA+. Az tágas lépcsőházban lift segíti a mélygarázsból a 4. szintig való feljutást. Földszinten 4 db kis üzlet míg az emeleteken 23 modern, energiatudatos lakás épült. Szinte minden lakáshoz ak saját erkély is tartozik. Mindegyik lakás a hőszivattyús kazánnal működtetett, padlófűtéssel és mennyezet fűtéssel/hűtéssel rendelkezik, mely energiaigényét az épület tetején elhelyezendő napelemek biztosítják. A 31 - 66 m2 területű lakások ideális belvárosi otthonok, melyek egyben kiváló befektetési lehetőségek. Az oktatási centrumok és a belváros közelsége miatt garantáltan bérbe adhatóak, és folyamatosan gondoskodunk is az ingatlanok kiadásáról. A szomszédos K épület alatt tágas 14 állásos mélygarázsba közvetlen átjárás biztosított. Büszkén állítjuk, hogy Pécs városának legszínvonalasabb és egyben a legenergiatudatosabb lakóparkjába költözhet, vagy fektethet be.

Az „L” épület földszintjén 4 db üzlet/iroda épül, míg a felette lévő 4 emeleten összesen 23 lakás, 32 m2 – 72 m2.ig épülnek.

A 23 lakásból csupán 6 lakásnak nincs erkélye.

Az épületben 1 db liftes lépcsőház biztosítja, hogy a lakók a mélygarázsból a 3. emeletig könnyedén közlekedjenek. A lépcsőháznak bejárata a Koller utca felöl nyílik.

Az „L” épület függőleges tartószerkezete vasbeton pillérváz között kerámia kitöltő falazat. Lakások közötti teherhordó falazat egy speciális hanggátló téglából készül, biztosítva a tökéletes intimitást. Lakásokon belüli a válaszfalak kerámia téglából készülnek.

A külső falak 10 cm, egyes árkádok felett 18 cm hőszigetelést kap a szerkezet, míg a lakások padlójában két réteg összesen 5 cm lépéshangszigetelés készül a tökéletes komfort érdekében.

A külső erkélyek, folyosók hőszigetelése XXI. századi módod készülnek, hogy a födém áthűlés lehetőségét kizárjuk.

A külső nyílászárók fehér, műanyag kivitelben, 3 rétegű üvegezéssel, argongáz töltéssel, melegperemes távtartóval védik a lakások hőérzetét.

Minden lakásban padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtés készül, lakásonként automatavezérléssel.

Lakásokban a burkolatok, belső ajtók, szaniterek tetszés szerint választhatók.

  • Prémium minőség
  • Kiváló befektetés
  • Minimlális rezsi
  • Okos lakások